top of page

El Montpalau Team

Què és el Montpalau Team?

El Montpalau Team és una associació sense ànim de lucre, en la qual trobaràs els companys i l’ambient per realitzar tant activitats esportives com culturals. Les nostres activitats principals estan relacionades amb els esports de muntanya i amb aquelles activitats que tinguin lloc a la natura.

On és la nostra Seu Social?

Ens trobaràs a la seu social, del Carrer Puntaires número 29

El local social està situat al centre del poble, al costat de la plaça del Pi i és el lloc ideal per fer les reunions, tertúlies, preparació de sortides, excursions, audiovisuals, projeccions, també tallers i formacions.

És el punt de partida de totes les nostres activitats.

Hi tenim material de muntanya a disposar i llogar pels socis de l’entitat.

Que oferim als nostres socis?

Activitats esportives

El Centre Excursionista Montpalau Team realitza i proposa tot tipus d’activitats esportives relacionades amb la muntanya i l’entorn natural. El CE Montpalau Team està adherit a Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya FEEC. Les modalitats que practiquem són les següents: Alta muntanya, Mitja muntanya, Senderisme, Bicicleta de muntanya, Excursionisme, Marxes, Curses de muntanya, Descens de barrancs, Escalada, Espeleologia, Raquetes de neu, Esquí de muntanya, Esquí alpí (pista), Raids de muntanya, Expedicions, Curses d’orientació, Natura, Vies ferrades, etc...

A més a més, entre setmana, l’Escola de Muntanya Montpalau Team ofereix activitats extraescolars per a nens i adolescens de correr per muntanya i bicicleta de muntanya.

Activitats culturals

Festa de Sant Joan, Tradició de la Flama del Canigó, La Correguda Popular, La Caminada per la Marató de TV3, Aplec de l’Erola, Cicles de projeccions, Cicles fotogràfics, etc.

Com ens organitzem?

Com a tota entitat / associació sense ànim de lucre, el Montpalau Team és organitzat i dinamitzat per l'energia i les ganes de fer dels seus membres, que donen el seu temps i dediquen un gran esforç a engegar i poder continuar amb aquest gran projecte de poble endavant. És un projecte de poble, oi tant, perquè tothom hi pot participar.

Aquest "motor" del Montpalau Team, és qui ha dut a terme totes les gestions administratives per poder començar aquest projecte, realitzat les obres de millora i adequació de la seu social, construït la web, presentat el Calendari d'activitats / formacions / audiovisuals... Ara bé, tothom que estigui motivat i engrescat com nosaltres, pot acabar formant part d'aquest equip "motor", proposant i dinamitzant sortides, participant a les reunions...

Actualment la Junta Directiva de l'Associació està formada per 3 persones, que tanmateix son els socis fundadors. L'equip motor, però, si que està compost per altres socis amb ganes de sumar energies. Com que som una entitat pública, les assemblees de socis es convoquen tal i com s'indica als nostres estatuts, i és allà on prenem totes les decisions que condueixen el rumb de l'entitat.

bottom of page