top of page

Lloguer de Material

El Montpalau Team posa a disposició dels SOCIS material per practicar diferents disciplines de muntanya a preus econòmics, amb la finalitat que la falta del material no sigui un impediment per a poder realitzar l'activitat puntualment. Així doncs, des de l'entitat s'ofereix material de lloguer setmanal pensat perquè en gaudeixi un soci diferent cada setmana. Per a reservar el material, només cal que contacteu amb els responsables via trucada o whatsapp (630 65 58 67 / 722 85 29 39).

HORARIS:

- Retorn del material: Es retorna a la seu del Montpalau Team els dilluns a les 18 o a les 20h. Puntuals. En cas de no poder assistir en aquest horari, consultar als responsables via whatsapp o trucada.

- Recollida de material: Es lliure el material a la seu del Montpalau Team els dijous a les 18 o a les 20h. Puntuals. En cas de no poder recollir en aquest horari, consultar els responsables via whatsapp o trucada.

 

RESPONSABILTATS: 

Tot llogater del material de muntanya del CEM es declara com a responsable del seu ús, correcte manteniment i de retornar el material com Déu mana.

 

En aquest pdf hi trobeu el decàleg del llogater de material de muntanya, així com horaris de recollida i retorn.

 

Salut i muntanya!

bottom of page