top of page

Escola de Muntanya

L’escola de Muntanya és una iniciativa que neix amb l’objectiu d’educar a nens i adolescents a través de l’esport saludable a la muntanya.  Hi ha moltes tipologies d’esport outdoor depenent de l’entorn on ens trobem, el clima, el medi físic,... Nosaltres ens centrem en la que ens és més assequible ja que la trobem a l’entorn proper de la nostra vila. Les dues categories d’esport que presentem en el nostre projecte son el córrer per la muntanya i la BTT.

El projecte d’extraescolar que presentem va més enllà del simple fet d’executar una activitat esportiva. En les nostres expectatives rau la finalitat d’educar en valors des de la vesant de l’activitat física saludable  així com l’aprenentatge de valors i experiències úniques que sols es poden viure amb contacte amb la natura.

 

"La muntanya és una gran mestra"

 

Aquest és un projecte que neix de la mà de dos joves Pinedencs apassionats de la muntanya i l'esport, que volem ensenyar i compartir tot allò que hem après i viscut a través de l'experiència en nombroses aventures i disciplines esportives.

Valors

Grups, horaris i activitats 

Objectius

Material necessari

Entorn

Projectes realitzats

Qui som?

Calendari Sortides

L'ESCOLA DE MUNTANYA

VIDEOTECA

-
00:0000:00
bottom of page