FES-TE SOCI DEL MONTPALAU TEAM.png

El Montpalau Team organitza i ofereix a tothom qui estima la Muntanya, un espai on aprendre, gaudir i practicar aquelles activitats que més ens agraden o que sempre havíem volgut realitzar, en companyia i seguretat.

Activitats per a totes les SECCIONS

A més a més d'oferir una de les ESCOLES DE MUNTANYA més nombrosa i activa de Catalunya.

LLOGUER DE MATERIAL.png

Exclusiu Socis

Servei de Lloguer de Material per a realitzar

activitats a la Muntanya

CALENDARI CURS 2021-2022 - 2_edited.jpg

Exclusiu Socis

Sortides organitzades durant tot l'any per totes les seccions de l'entitat + organització de varis esdeveniments a Pineda

LOGO FEEC.png

Exclusiu Socis

La Millor assegurança i llicència federativa amb la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

REGAL BENVINGUDA.png

Exclusiu Socis

El Regal de Benvinguda està compost per un Frontal Llunàtic1000 + un BUFF personalitzat del Montpalau Team Valorat en 60€.

GUIATGES.png

Exclusiu Socis

Preferència, condicions i preus especials en activitats i sortides organitzades pel Montpalau Team

Descomptes socis.png

Exclusiu Socis

Descomptes i ofertes especials pels socis en diferents botigues i serveis de Pineda de mar i d'altres municipis propers

LOGO WEB HORITZONTAL.png

El Montpalau Team és una associació sense ànim de lucre. Totes les quotes de soci, patrocinis i col·laboracions, caixa del bar, subvencions, venda d'equipacions i material... es reinverteix en la pròpia entitat, el seu dia a dia, les activitats organitzades i els serveis que oferim. Cal remarcar doncs, la separació econòmica de l'Entitat vers la secció Escola de Muntanya (on les extraescolars dirigides per monitors si que son remunerades).

SOCI INDIVIDUAL

30€ 

FAMÍLIA DE 3

25€ / pers.

FAMÍLIA DE 4

22,50€ / pers.

COM FER-SE SOCI ?

Un bon rotllu llegir-s'ho tot fins aquí, us felicito! Per a tramitar l'Alta o renovació de Soci de l'Associació Montpalau Team, a més a més de poder demanar la Llicència FEEC amb la modalitat que escolliu, sols heu d'enviar aquest formulari amb totes les dades que us demanem + realitzar el pagament al número de compte de l'entitat.

Així de senzill:

Pas 1: omplir tot el Formulari amb les vostres dades, detallant si us voleu fer socis / ja ho sou, voleu tramitar qualsevol modalitat de la llicència FEEC...

Pas 2: Realitzar el pagament al número de compte de l'entitat ASS. MONTPALAU TEAM ES44 2100 0369 1502 0057 4078 i enviar el justificant a info@montpalauteam.cat

* Aquest 1r any totes les gestions les durem a terme a través d'aquest formulari, i la recollida del carnet de soci, carnet de la FEEC, roba esportiva, regals de benvinguda... es realitzaran a la seu social de l'entitat, no fem enviaments.

La seu social de l'entitat no té un horari establert d'obertura, ja que no tenim cap treballador que faci aquesta funció, per tant, hem d'aprofitar els horaris d'entrada i sortida de l'Escola de Muntanya per a realitzar consultes, recollides, compres d'equipacions... Horari de dilluns a dijous de 17:10 a 17:30 y de 19:30 a 20:00h.

logo-FEEC-horitzontal.png

La FEEC ofereix diferents modalitats de cobertura segons les activitats i disciplines que cada persona practica a la muntanya. A vegades pot ser una mica liu, per això us ho expliquem tot a la pàgina de Federa't FEEC