top of page

Què és la FEEC?

Al servei de la muntanya des del 1920

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada, té els seus orígens el 1920, i és l’òrgan que agrupa les entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l’excursionisme i alpinisme i als seus aspectes culturals.

La FEEC ostenta la representació de l’Excursionisme Català davant de qualsevol organisme públic o privat.

logo-FEEC-horitzontal.png

VOLS FEDERAR-TE AMB LA FEEC ?

La FEEC ofereix diferents modalitats de cobertura segons les activitats i disciplines que cada persona practica a la muntanya. A vegades pot ser una mica liu, per això us hem preparat una taula comparativa més visual per a identificar les diferents modalitats, zones geogràfiques i disciplines esportives que cobreix cada modalitat federativa.

Si vols conèixer exactament les cobertures, imports en cas d'accident, l'àmbit geogràfic... podeu descàrregar aquest pdf de la FEEC amb tots els detalls.

Clica al PDF per descarregar informació

sobre la cobertura de la FEEC

Federar-te amb la FEEC també té avantatges en forma de descomptes i d'altres... els vols conèixer? Clica aquí...

LOGO FEEC.png

Exclusiu Socis

La Millor assegurança i llicència federativa amb la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

CALENDARI CURS 2021-2022 - 2.jpg

Exclusiu Socis

Sortides organitzades durant tot l'any per totes les seccions de l'entitat + organització de varis esdeveniments a Pineda

PERQUÈ FEDERAR-TE AMB LA FEEC ?

ASSEGURANÇA PER TOTES LES TEVES ACTIVITATS ESPORTIVES

ACCÉS A TOTES LES SORTIDES ORGANITZADES

ACCÉS A L'ESCOLA DE MUNTANYA

DESCOMPTES EN REFUGIS DE MUNTANYA DE LA FEEC

DESCOMPTES  A BOTIGUES I SERVEIS COLABORADORS  FEEC

LLICÈNCIA PER PARTICIPAR A TOT TIPUS DE MARXES I CURSES

COM TRAMITAR LA LLICÈNCIA FEDERATIVA?

Pas 1: omplir AQUEST SENZILL FORMULARI amb les vostres dades, detallant si us voleu fer socis de nou, renovació de socis 2023, ja ho sou... escollint la modalitat de la llicència FEEC que necessites.

Pas 2: Realitzar el pagament corresponent al número de compte de l'entitat ASS. MONTPALAU TEAM ES44 2100 0369 1502 0057 4078 i enviar el justificant a info@montpalauteam.cat

* Totes les gestions les durem a terme a través d'aquest formulari, carnet de la FEEC, roba esportiva, regals de benvinguda... es realitzaran a la seu social de l'entitat, no fem enviaments.

La seu social de l'entitat no té un horari establert d'obertura, ja que no tenim cap treballador que faci aquesta funció, per tant, hem d'aprofitar els horaris d'entrada i sortida de l'Escola de Muntanya per a realitzar consultes, recollides, compres d'equipacions... Horari de dilluns a dijous de 17:10 a 17:30 y de 19:30 a 20:00h.

LOGO WEB HORITZONTAL.png
bottom of page