top of page

Inscripcions CURS 23/24

Per a poder participar i formar part de l'Escola de Muntanya, cal ser soci de l'Associació Montpalau Team i tenir al corrent la Llicència Federativa FEEC de la modalitat esportiva que practiques.

Com a NOVETAT, les llicències dels membres de l'Escola de Muntanya menors de fins a 16 anys, estaran subvencionades en la seva totalitat al formalitzar el pagament de la quota de soci. És a dir, que una vegada pagats els 30€ de quota de soci anual a l'Associació, tramitarem gratuïtament la llicència federativa Sub14C o Sub17C que li correspongui al soci.

Trobareu tota l'informació, avantatges, com fer-te soci... en aquest enllaç del nostre web

***A partir del Gener de 2022, hem decidit utilitzar l'assegurança referència dels esports de muntanya a Catalunya, la que ofereix la pròpia Federació (FEEC). Aquesta assegurança d'accidents té uns preus molt competitius i unes cobertures excelents per a una Escola de Muntanya com la nostra. 

Segons l'Edat del vostre fill/a i modalitats que practica, podreu escollir entre totes aquestes opcions que podeu veure a continuació. Si voleu demanar una modalitat diferent a les incloses en la quota de soci, consulteu a info@montpalauteam.cat quin seria el preu exacte de la quota de soci + la modalitat escollida( D o habilitacions FEDME...).

CALENDARI 23-24.jpg

COM  FORMALITZAR L'INSCRIPCIÓ ?

PAS 3 - CONTACTAR A INFO@MONTPALAUTEAM.CAT o 638279057 per UNIR-TE A UN GRUP 

LOGO WEB HORITZONTAL.png

Per a participar de l'Escola de Muntanya Montpalau Team, s'ha de pagar una quota mensual que varia segons el nombre de dies que participes de l'activitat. El pagament es realitza al número de compte de l'ESCOLA DE MUNTANYA MONTPALAU TEAM ES09 3025 0025 2914 0001 8315 o per BIZUM al 638279057

1 Activitat Setmanal

20€

3 Activitats Setmanals

45€ 

2 Activitats Setmanals

35€ 

4 Activitats Setmanals

55€ 

AVANTATGES

Formar part de l'Escola de Muntanya Montpalau Team et permet gaudir de tots aquests avantatges:

- Participar de les activitats setmanals amb 9 grups de diferents nivells i modalitats (Córrer per Muntanya i BTT)

- Participar al Casal del Juliol

- Possibilitat de venir a les sortides de CAP DE SETMANA exclusives per membres de l'Escola

- Tots els AVANTATGES DE SER SOCI DE L'ENTITAT

- Tots els AVANTATGES DE FORMAR PART DE LA FEEC

GUIA DE PAGAMENTS.png
bottom of page