top of page

Decàleg d'Auto-responsabilitats  Socis Associació Montpalau Team

Ser soci de l'Associació Montpalau Team comporta l'acceptació del següent decàleg d'auto-responsabilitat:

1. Sóc responsable de mi mateix, de les meves accions i de les conseqüències que aquestes puguin causar.

2. Sóc conscient que les activitats organitzades per l'Associació Montpalau Team es poden desenvolupar en entorns naturals exposats a terrenys tècnics, perillosos o no segons la destresa individual de cada persona i, que un mateix és el primer responsable de decidir si participar o no de l'activitat.

3. Sóc conscient que les activitats organitzades per l'Associació Montpalau Team es poden desenvolupar en entorns naturals on la meteorologia pot ser canviant, quedant exposats a possibles condicions extremes de fred o calor, sent responsabilitat meva la participació en aquestes activitats, així com l'elecció correcte del material i equipació de muntanya per poder fer front a possibles adversitats meteorològiques.

4. Sóc conscient que els meus companys d'activitat NO son responsables de les meves accions ni de qualsevol accident que jo mateix pugui patir durant les activitats organitzades per l'Associació Montpalau Team, entenent companys com tots els membres que participen de l'activitat, incloent: un"guia", promotor/a de l'activitat o la persona més experimentada del grup.

5. Sóc el responsable de tramitar i gestionar la meva pròpia assegurança d'accidents o bé disposar de la modalitat federativa FEEC que pertoca per les activitats que realitzo a la muntanya. En cas de no estar federat, sóc responsable de tramitar la llicència temporal corresponent a l'activitat a la qual participaré. En cap cas, l'Associació Montpalau Team serà responsable de qualsevol accident, lesió o situació desfavorable d'una persona que participa de l'activitat organitzada per l'associació sense la llicència corresponent.

6. Sóc l'únic responsable d'avaluar quin és el meu nivell físic, tècnic i psicològic per poder afrontar i realitzar amb èxit qualsevol activitat organitzada per l'Associació Montpalau Team. 

7. Sóc conscient i deixo absolutament fora de qualsevol responsabilitat l'Associació Montpalau Team, davant un accident de trànsit durant el desplaçament a qualsevol activitat organitzada per l'Associació.

bottom of page